Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Decoratieve kandelaars voor binnen en buiten

Een decoratieve kandelaar kan meteen voor een gezelliger interieur zorgen, maar hippe kandelaars zijn daarnaast ook een leuke manier om je terras of lounge op te fleuren. Vind je het soms moeilijk om een kandelaar te kiezen of weet je niet goed hoe je ze kunt combineren? Lees dan onze eenvoudige tips om binnen en buiten meer gezelligheid te creëren met behulp van hippe kandelaars.

Tover meer gezelligheid in huis met hippe kandelaars

Als je op zoek bent naar een manier om meer gezelligheid in je interieur te creëren, moet je niet ver nadenken. Enkele hippe kandelaars zorgen al meteen voor meer vrolijkheid in je huis. Plaats onze blauwe aguamala kandelaars bijvoorbeeld bij wat gekleurde kommetjes in je keuken en je keuken fleurt al snel op. Hippe kandelaars hebben trouwens ook de gave om een rustgevende sfeer te verwezenlijken. Zo geven zilveren kandelaars of kandelaars in helder glas een ontspannen uitstraling in je slaap- of badkamer.

Wil je jouw living meer verlichten op een modieuze manier? Koop dan een kandelaar in een stijlvol ontwerp zoals bijvoorbeeld onze ‘Jorg’ kandelaar of een moderne kandelaar van Riverdale. Voor een gezellige woonkamer zijn onze windlichten op een gouden voet erg gewild.

pip-home-deco-overige-22-800x1200.jpeg

Kleur je terras met een decoratieve kandelaar

De ideale verlichting doet niet alleen je interieur opleven, maar ook buiten zorgt het voor meer gezelligheid. Zo kun je bijvoorbeeld een decoratieve kandelaar op je terrastafel zetten voor een gemoedelijke sfeer aan tafel.

Heb je buiten een salon of een lounge? Dan kun je meer warmte creëren door een set van twee of drie gekleurde kandelaars bij elkaar te plaatsen. Bovendien zijn kandelaars sierlijke interieuraccessoires die meteen de aandacht van je bezoek trekt. Zorg er dus voor dat je een leuke kandelaar aanschaft die perfect bij de stijl van je exterieur past.


Kies de gepaste kandelaar voor je woning

Decoratieve kandelaars zijn een eenvoudige manier om je interieur of exterieur op te fleuren, maar het is niet altijd makkelijk om de juiste kandelaar te kiezen en om verschillende kandelaars te combineren. Laten we daarom even helpen. Als je nieuwe kandelaars in huis haalt, houd je best rekening met de volgende aspecten:

  • Stijl van je interieur
  • Materiaal van de kandelaar
  • Bruikbaarheid van de kandelaar
  • Maat van de kandelaar
  • Plaats van de kandelaar

Wanneer je de bovenstaande aspecten overloopt als je een nieuwe kandelaar koopt, doe je vast geen miskoopje!

Unieke kandelaars voor ieder interieur

Een hippe kandelaar slaagt erin om het saaiste hoekje in je huis op te fleuren, maar dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat de kandelaar die je aanschaft in dat saaie hoekje past. 

Heb je bijvoorbeeld een trendy interieur waar een excentriek accent inpast? Dan is onze monkey of lizard kandelaar een ideale keuze voor jou. In een kleurrijk interieur komt onze peacock kandelaar volledig tot zijn recht. Onze Cheetah kaarsenhouder in porselein is dan weer dé blikvanger waar je naar op zoek bent als je een bijzonder interieur hebt. 

In klassieke interieurs ga je best op zoek naar kandelaars die een serene indruk geven. Kies bijvoorbeeld een neutrale kaarshouder in de vorm van een blad of onze eenvoudige Serla kandelaar in het goud. Het is ook een idee om enkele leuke kandelaars van dezelfde serie met elkaar te combineren. Ben je een zwart/wit fan? Dan hoef je vast geen twee na te denken over onze mat zwarte en mat witte kandelaars. 

candle-holder-cheetah-1-2.jpeg

Zelfs in een tijdloos interieur bereiken de juiste kandelaars het effect dat je wilt. Plaats bijvoorbeeld een kandelaar met een goud/roze voetje op je salontafel om een romantische sfeer te creëren. Alhoewel een tijdloos interieur eerder functioneel is ingericht met neutrale kleuren, zorgt het voor een mooi resultaat om hier en daar een tijdloze kandelaar in het mat oker of een gekleurde terra kandelaar te plaatsen. Als je niet van opvallende interieuraccessoires houdt, vind je het misschien fijn om een kandelaar set in het geel of een kandelaar setje in het blauw op je tuintafel te zetten. Zo zorg je subtiel voor meer licht en kleur aan tafel, zonder dat je ‘over the top’ met je tafelaccessoires gaat. 

Je favoriete kandelaar online kopen? Bezoek snel onze webshop en bestel de leukste kandelaars van uiteenlopende merken waaronder Light & Living, J-LINE en Pip Studio. 

6023094-10-2.jpeg

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties