Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Zomerse musthaves die je niet wilt missen!

Haal de nieuwste trends en de mooiste kleuren van deze zomer in huis met onze zomerse musthaves. Of loop gewoon als een echte hipster over het strand. Van elegante rieten strandtassen tot modieuze brillenkoorden of een coole roundie, want Trends of Living slaat nooit een trend over. Tegen onze zomer musthaves zeg je vast geen nee! Lees ze hier. 

roundie-aqua.jpeg

Doe mee met de Roundie-trend

Wil jij er deze zomer écht bijhoren? Doe dan mee met de trend die vanuit Australië tot bij ons waaide en de stranden in Ibiza veroverde: de Roundie-trend. Een roundie is een rond strandlaken dat vaak is afgewerkt met franjes aan de zijkant. Het brengt zo wat de ‘wild and free vibes’ met zich mee, maar is tegelijkertijd ook heel elegant. Hoe cooler de print van jouw roundie, hoe hipper jij bent! 

Onze roundies van Aqua-licious hebben een uniek design en zijn gemaakt van badstof met een fleece topcoat en - natuurlijk - afgewerkt met franjes. Zo is onze ROUN-KOALA niet alleen super schattig, maar ook perfect voor op het strand of tijdens een picknick. Om jouw hippe outfit helemaal cool te maken kun je de roundie combineren met onze leuke koala strandtas of onze vrolijke koala clutch. 

Ben jij minder fan van de schattige koala’s? Dan is onze roundie blue lobster misschien meer iets voor jou: even hip, maar met een tikkeltje chic, net zoals onze roundie marble. Houd jij echt van hip? Kies dan zonder twijfel voor onze roundie hippie of onze roundie russian doll. Bovendien hebben al onze roundies een bijhorende handtas en clutch, zodat jij de coolste chick op het strand bent. De roundie zomer must have is trouwens niet 100% in, maar ook nog eens super handig. Doordat de handdoek rond is, kun je gewoon meedraaien met de zon zonder je handdoek te moeten verleggen! 

Van zwarte tot ching ching gouden brillenkoorden

Dankzij onze brillenkoorden hangt jouw bril deze zomer niet vast in je haar en zal hij ook niet spoorloos verdwijnen. Door de extra stevige rubbertjes van onze brillenkoorden rekken ze niet uit en passen ze op al jouw (zonne)brillen. Bovendien zijn ze niet enkel handig, maar ook nog eens heel trendy.  

8719992733606-1.jpeg

Bij Trends of Living hebben wij voor iedereen wat wils. Zo plezieren onze unisex black, classy-c en coco grey de classy dames onder ons en zijn onze bead it beige en ching ching goud eerder gemaakt voor de bohemien ladies. Al onze brillenkoorden van ching ching zilver, chloé zilver en bead it pearl grijs tot onze bead it blauw zijn van hoge kwaliteit en zitten in een mooie verpakking. Niet enkel leuk voor jezelf dus, maar ook om als cadeau te geven! 

Schermafbeelding 2022-06-27 om 13.03.12.png

De rieten strandtas is terug van weggeweest 

De rieten strandtas was misschien even out, maar is deze zomer weer helemaal in! Als je de juiste eruit kiest, is een rieten strandtas niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch. Je gooit er letterlijk alles in om een dagje tot rust te komen op het strand: je zonnecrème, bikini, handdoek, boek en nog zoveel meer. Houd jij van een eye-catcher op het strand? Ga dan voor onze natuurlijke strandtas met kwastjes of onze beige strandtas met blauwe fringes: beide tassen zijn een zomer musthave die je niet wilt missen. 

3a44f3a6-e1ed-4b24-a34b-70f302cdd1e7.jpeg

Hippe zomer must haves met een ‘touch of chic’

Combineer jij graag hip met chic? Dan passen onze brillenkoorden chloé goud en bead it pearl white perfect bij jou. Maak jouw outfit vervolgens af met onze parel-hoed en bijhorende strandtas met parels. En voilà, jij bent klaar voor Saint-Tropez! Wil jij mee helemaal mee zijn met de zomer trends? Shop onze zomer musthaves dan eenvoudig online en geniet van een gratis verzending vanaf € 50! Heb jij vragen over onze zomer musthaves? Stuur dan gerust een mailtje naar info@trendsofliving.nl.  

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties