Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Cadeautips: koop een cadeau onder de 100 euro

Of je nu een cadeau nodig hebt om iemand te bedanken of om iets te vieren, een leuk cadeau vinden is vaak een lastige zoektocht. Je hoeft trouwens niet altijd een gigantisch budget aan een leuk en origineel cadeau te besteden, want het is écht wel de gedachte die telt hoor. Bij Trends of Living vind je al snel een bijzonder cadeau tussen de 50 en de 100 euro waarmee de ontvanger superblij zal zijn. We zetten onze leukste cadeautips op een rijtje!

De leukste cadeautips onder de 100 euro

Met onze Voluspa giftsets maak je iedere interieurliefhebber blij. De stijlvolle kaarsen en geurstokjes zijn dan ook voor niets onze best-sellers. Zoek je een moderne giftset in het zwart en goud met geuren op basis van citrusnoten van bergamot en citroen? Ga dan voor de giftset objets d’amsterdam. Voor een kleurenliefhebber, kies je beter giftset Japonica. Deze giftset lijkt al een juweeltje nog voor ze is uitgepakt en bestaat uit een vierdelige kaarsenset met onze bestverkochte geuren. 

Als je een geschenk zoekt voor iemand met een tijdloos interieur, raden we onze giftset uit de Gilt Pomander & Hinoki serie aan. De prachtige geurkaars en elegante geurdiffuser in deze giftset maakt zo goed als iedereen blij. Geef jij een giftset cadeau? Vertel er dan zeker bij dat de luxueuze geurkaars na gebruik perfect kan worden gebruikt als bloemenvaasje of decoratie-item.

Bekijk nog meer giftsets waaronder onze Moso Bamboo, Goji Tarocco Orange, Mokara en Japonica Holiday en spendeer niet meer dan € 73,00.


img-4650.jpeg

Schermafbeelding 2022-06-23 om 12.09.24.png

Luxueuze boeken voor een stijlvol interieur

In de prachtige boeken van Assouline kun je doorbladeren en bijleren, maar ze kleden ook een stijlvol interieur aan. Denk maar aan de boeken Veuve Clicquot, Mykonos Muse, Coca Cola van slechts € 95,00. Modeliefhebbers doe je ongetwijfeld een plezier met boeken zoals Louis Vuitton Catwalk, Chanel Catwalk en het Gucci boek.

Mag er een extraatje bij? Geef het boek dan samen af met onze zwarte boekensteun of onze gouden boekenstandaard. Zo kan de ontvanger het boek mooi presenteren in huis.


Schermafbeelding 2022-06-27 om 13.15.16.png

De leukste cadeautips onder de 50 euro

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau onder de 50 euro? Verras het feestbeest dan met een Eternity giftset van € 17,95 of met een hand & body giftset van € 39,00. Nog een fijn geschenk onder de 50 euro is onze gouden Excellent Golden Honey geurkaars die wat bloemig ruikt of onze zilveren Excellent Cotton Candy geurkaars die lekker fris en fruitig ruikt. Wat er ook te vieren valt, met een geurkaars doe je nooit iets mis. Bovendien ruiken onze geurkaarsen niet alleen lekker; ze passen ook in elk interieur. Wil je er graag nog iets bijgeven? Combineer de geurkaars dan met de bijhorende geurstokjes in hetzelfde design.

De origineelste cadeaus

Cadeaus zoals een giftset, geurkaars of boek zijn altijd fijn om te krijgen. Maar wil je nu eens écht iets origineels afgeven? Wat dacht je van een stijlvolle sigarendoos van € 64,90 of een trendy KYWIE champagnekoeler in het blauw, zwart, camel of groen van slechts € 79,00? Erg origineel en chic, maar bovenal super handig.

Een stijlvolle dame verras je op een originele manier met onze espresso set nippon white gold voor maar liefst € 74,50 of met onze theeset flora japonica voor € 84,95, want thee drink je in stijl.

kywie-blue-suede-champagne-cooler-c02su.jpeg

Bestel je cadeau meteen online.

Zag jij een leuk cadeau? Bestel het vandaag nog online en krijg het binnen de 1-3 werkdagen geleverd. Heb jij vragen over onze cadeautips? Laat het ons weten via info@trendsofliving.nl.

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties