Gratis verzending vanaf €50 in Nederland en België.

Haal de zomer in huis met sierkussens

Je vraagt je misschien af waarom je zou investeren in sierkussens. Wel, het zorgt namelijk voor diepte en een speels effect in je living of andere leefruimte; zelfs op je terras. Onze sierkussens bij Trends of Living zorgen niet alleen voor leuke decoratie in je huis, maar wij vinden het ook erg belangrijk dat kussens zacht zijn en bovendien aangenaam om te gebruiken. Lees hier alle voordelen van leuke sierkussens en onze tips om passende kussentjes voor je interieur te vinden! 

xet-7175.jpeg

Haal de zomer in huis met sierkussens

Sierkussens zorgen voor een leuk accent in je interieur en maken je leefruimte persoonlijk. In de zomer zijn kleurrijke sierkussens de ideale manier om het vrolijke zomergevoel in je huis te halen. Daarnaast is het ook een origineel idee om je tuinbank en andere buitenmeubels te decoreren met sierkussens in frisse kleuren.  

Bij Trends of Living hebben we sierkussens voor ieder interieur. Zo vind je bij ons decoratieve kussentjes in zachte kleuren om je tijdloos interieur aan te kleden zoals bijvoorbeeld ons cosy diamant kussen. Maar ons aanbod bestaat ook uit kleurrijke sierkussens zoals ons pink fish kussen die je trendy of excentriek interieur een boost geeft. 

Sierkussens met bijpassende plaid

Als je op zoek bent naar een relatief goedkope manier om je woonkamer, slaapkamer of buitensalon op te fleuren, bieden sierkussens de perfecte oplossing; maar dat is niet alles. Met een leuke en bijpassende plaid creëer je nog een mooier effect. 

Je hebt er waarschijnlijk al eens over gehoord: een plaid. Het is een klein dekentje om op je zetel of je bed te leggen. Alhoewel veel mensen een plaid lekker warm vinden, wordt het meestal als interieuraccessoire verkocht. Onze plaids bij Trends of Living kun je gebruiken als decoratie, maar tegelijkertijd heb je er ook veel geniet van. 

Sierkussens in een effen stofje

Sierkussens geven kleuraccenten in de ruimte, maar denk er wel aan om kussens te kiezen die bij de rest van je interieur horen. Je creëert enkel een stijlvol effect met sierkussens die overeenstemmen met je muren, gordijnen en tapijten. 

Heb je een tijdloze, moderne of klassieke woning? Dan ga je best voor sierkussens en een bijpassende plaid in een effen stofje. Op die manier bewaar je nog steeds de sereniteit in je leefruimte. Zo zijn onze effen kussens in verschillende kleuren een ideale keuze voor jou. Werk je salon, bed of tuinmeubelen vervolgens af met een witte cutie plaid of een gebreide plaid in crèmekleur. De gepaste sierkussens en plaids zorgen meteen voor een knusse sfeer in huis! 

Ibiza style bij je thuis

Houd jij van de bohemien Ibiza style? Daarvoor hoef je niet langer op het vliegtuig te zitten.  Breng de Ibiza vibes bij je thuis met een cosy sierkussen afgewerkt met flosjes of een beige kussen met een strandachtige touch.  

Als je een terras hebt, is het een leuk idee om ook je buiteninterieur aan te kleden met sierkussens en plaids. Leg bijvoorbeeld onze sierkussens Marie, Bloem en Etnic oker in je tuinstoelen en creëer het perfecte bohemien plaatje op je terras. 

7f5d8191-ec45-4058-b3e8-2b283492b3c2.jpeg

Doe mij maar printjes!

Bij Trends of Living hebben we voor ieder wat wils. Zo vind je bij ons niet alleen effen stofjes en bohemien kussens, maar ook een tal van sierkussens en plaids met een leuke print of een stijlvol design. Geef je zetel of tuinbank bijvoorbeeld een stijlvolle look met een ‘velvet face’ kussen of een kussen met marmertinten. Bovendien zijn onze sierkussens met print eenvoudig te combineren. Zo past ons velvet chewing gum en ons leopard kussen perfect bij onze donkergrijze cutie plaid. De kleuren van ons ‘parrots’ sierkussen met vogels en bloemen komt dan weer super mooi uit bij onze gekleurde gobelin sierkussens.  

Vind je het fijn om vrienden of familie voor een aperitiefje uit te nodigen op je terras? Dan is ons gin-tonic of champagne kussen misschien wel iets voor jou! Of je nu houdt van een moderne, klassieke, excentrieke of vintage look: sierkussens en een bijpassende plaid maken ieder meubelstuk helemaal hip en trendy. 

Shop je comfortabele sierkussens nu online!

Op zoek naar mooie en comfortabele sierkussens? Die vind je in onze webshop van Trends of Living! Fleur je zetel, bed of tuinmeubelen extra op met een van onze bijpassende plaids. 

Schermafbeelding 2022-08-03 om 16.18.11.png

Volg @trendsofliving.nl
op instagram

Schrijf U in voor de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en de nieuwste collecties